Hae mukaan Finsifin hallitukseen 2020!

Finsifin nimitystoimikunta on saanut tehtäväkseen laatia yhdistyksen syyskokoukselle esityksen vuoden 2020 hallituksen kokoonpanosta. Hallitukseen valitaan puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä 3-6 muuta jäsentä. Hallituksen toimikausi on kalenterivuosi ja kokouksia järjestetään keskimäärin kerran kuukaudessa.

Finsifin menestyksen jatkamiseksi hallitukseen tarvitaan innostuneita, vastuulliseen sijoittamiseen sitoutuneita henkilöitä kehittämään yhdistyksen toimintaa. Finsifin hallituksen jäsenenä pääsee mukaan aitiopaikalle vaikuttamaan vastuullisen sijoittamisen kehitykseen Suomessa. Yhdistyksen hallitusjäsenet ovat perinteisesti osallistuneet myös yhdistyksen käytännön tehtäviin, kuten tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen.  Vastuullisen sijoittamisen merkitys kasvaa edelleen suomalaisella sijoitusalalla. Finsif täyttää ensi vuonna 10 vuotta ja jäsenmäärä on kasvanut 71 jäseneen.

Nimitystoimikunta toivoo, että hakijat kertovat hakemuksessaan lyhyesti itsestään, organisaatiostaan ja vastuulliseen sijoittamisen osaamisestaan. Toimikunta muodostaa hakijoista esityksen hallitukseksi Finsifin syyskokoukselle. Valmistelussa seurataan yhdistyksen Hyvä Hallintotapa -ohjetta (https://www.finsif.fi/hyva-hallintotapa/).

Nimitystoimikunnan puheenjohtaja Ira van der Pals ottaa vastaan hakemuksia 25.10.2019 asti osoitteeseen ira.vanderpals@evl.fi.

Ilmoitusta saa jakaa eteenpäin organisaationne sisällä.

Tervetuloa mukaan toimintaan,

Nimitystoimikunta

Ira van der Pals

Annareetta Lumme-Timonen

Kirsi Keskitalo