Hae töihin vastuullisen sijoittamisen pariin koordinaattoriksi- toimi ASAP!

Äitiyslomasijaiseksi etsitään vastuullisesta sijoittamisesta kiinnostunutta henkilöä. Tarjolla on mielenkiintoinen näköalapaikka sijoitusmaailmaan vastuullisuuden näkökulmasta sekä erinomaiset mahdollisuudet verkostoitua. Vuosi 2020 käynnistää Finsifin 10-vuotisjuhlavuoden. Vuoden painopiste on kahden suuren tapahtuman tuotannossa, viestinnässä ja hallinnon sekä hallitustyön sujuvuuden varmistamisessa äitiysloman/perhevapaan ajan.

Sopivalla kandidaatilla on tehtävään sopiva koulutus (KTM tai vastaava) ja kokemusta itsenäisestä työskentelystä mielellään esimerkiksi viestinnän, tapahtumatuotannon, hallituksen ja hallinnollisten tehtävien parista. Työskentelet toiminnan koordinaattorin kanssa yhtäaikaisesti, joten näihin osa-alueisiin on saatavissa myös tukea töiden alkaessa. Omalla panoksellasi tuet toiminnan koordinaattorin tehtäväkenttää.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, aiempaa kokemusta koordinointitehtävistä sekä tapahtumatuotannosta. Työt hoidetaan pääsääntöisesti itsenäisesti, joten tehokas ajanhallinta sekä kyky ottaa asioista selvää ovat edellytys työssä suoriutumiselle.

Työtehtävä on osa-aikainen, n. 3-4 päivää viikossa (24-32 h/vko) ja sopii erinomaisesti sovitettavaksi esimerkiksi perhevapaan tai opintojen kylkeen. Omalla toiminimellä työskentely on plussaa.

Tehtävä: määräaikainen sijaisuus 13.1.2020- 15.7.2021.

Työskentely toteutetaan käytännössä etätyönä kokouksia/tapaamisia lukuun ottamatta. Tähän mennessä työ on hoidettu painotetusti yhtenä viikoittaisena työpäivänä (keskiviikko) toimistoaikaan ja muut tunnit tilanteen/mahdollisuuksien mukaan. Kokoukset järjestetään pääsääntöisesti Helsingissä.

Sijaisen tehtävät painottuvat seuraaviin työtehtäviin:
– Tapahtumien käytännöntoteutukseen (n. 8-10 kpl) hallituksen tukemana
– Hallituksen tukityöhön (kokouksen valmistelut jne.)
– Hallinnon pyörittämiseen (jäsenlaskutus jne.)
– Verkkosivujen päivittämiseen
– Säännöllisten uutis-/jäsenkirjeiden toimittamiseen
– Muihin hallituksen osoittamiin tehtäviin

Kiitokset hakemuksista. Haastattelut on jo sovittu ja prosessi on viety eteenpäin.
Lisätietoja Leila Räsänen, toiminnan koordinaattori leila.rasanen@finsif.fi, 044 5966302