Hallitus

Lea Jääskeläinen
PUHEENJOHTAJA

Lea Jääskeläinen toimii FIM Instituutiot -liiketoimintajohtajana. Lea on aiemmin toiminut instituutiomyynnin johtotehtävissä mm. Mandatum Omaisuudenhoito Oy:ssä ja viimeksi Danske Bank Asset Managementissa. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus pääomamarkkinoista. Koulutukseltaan hän on lakimies Helsingin yliopistosta.

Jukka Honkaniemi
VARAPUHEENJOHTAJA

Jukka Honkaniemi on SEB:n Senior Banker ja toimii Large Corporate & Financial Institutions divisioonan kestävän kehityksen johtajana. Jukalla on pitkä kokemus johtotason tehtävistä ja hän on toiminut neuvonantajana yrityksien strategisissa ja taloudellisissa kysymyksissä jo 11 vuoden ajan. Jukka on tällä hetkellä Aalto Yliopiston Executive DBA-ohjelmassa ja väitöskirjansa myötä hän tutkii kestävän kehityksen vaikutusta yritysten taloudelliseen arvoon ja riskiin.

Magdalena Lönnroth
HALLITUKSEN JÄSEN

Magdalena Lönnroth on Kirkon eläkerahaston salkunhoitaja ja vastuullisen sijoittamisen päällikkö. Hän oli perustamassa Finsifiä vuonna 2010, ja toiminut siitä lähtien aktiivisesti Finsifin hallituksessa ja työryhmissä.

Anna Varpula
HALLITUKSEN JÄSEN

Anna Varpula on vastuullisen sijoittamisen asiantuntija Sp-Rahastoyhtiössä. Aikaisemmin hän on toiminut samoissa tehtävissä Valtion Eläkerahastossa sekä muissa tehtävissä mm. Nordeassa ja hedge fundissa Lontoossa. Anna on opiskellut Helsingin yliopiston taloustieteen laitoksella ja Hankenissa keskittyen vastuullisuuteen ja ympäristöön.

Olli Etelälahti
HALLITUKSEN JÄSEN

Olli Etelälahti työskentelee UB Pankkiiriliikeessä vastuullisen sijoittamisen johtajana vastuualueenaan ESG prosessit ja niiden kehittäminen. Hän vastaa samalla United Bankers konsernin vastuullisen sijoittamisen strategioiden suunnittelusta ja kehittämisestä, sekä strategioiden toteuttamisesta yhdessä UB:n salkunhoitajien kanssa.

Anna Hyrske
HALLITUKSEN JÄSEN

Anna Hyrske on Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen vastuullisen sijoittamisen päällikkö. Hänellä on lähes 20 vuoden kokemus rahoitusalalta ja vastuullisesta sijoittamisesta. Hän oli perustamassa Finsifiä, ja toiminut hallituksessa vuosina 2010-2014. Vuosien 2015-2018 aikana Anna oli työkomennuksella Hongkongissa ja sieltä palattuaan on toiminut jälleen aktiivisesti Finsifissä.

 

Marja Karttunen
HALLITUKSEN JÄSEN

Marja Karttunen toimii johtavana asiantuntijana Sitran sijoitusyksikössä. Hänen vastuullaan ovat Sitran peruspääoman kiinteistö-, pääomarahasto- sekä infrastruktuurisijoitusten portfoliot sekä vastuullisen sijoittamisen kehittäminen.

 

Kirsi Hokka
HALLITUKSEN JÄSEN

KTM Kirsi Hokka työskentelee johtoryhmän jäsenenä ja Myynti –ja Asiakkuudet -tiimin johtajana eQ Varainhoito Oy:ssä. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus makroanalyysistä, pääomamarkkinoista ja isojen instituutiosijoittajien varainhoidosta. ESG:n osalta näkökulma kattaa perinteisten omaisuusluokkien lisäksi myös kiinteistö-, private equity – ja private credit –sijoitukset.