Hallitus

Mika Leskinen
PUHEENJOHTAJA

Mika Leskinen toimii FIM Varainhoidossa vastuullisen sijoittamisen johtajana. Mikan tehtäviin kuuluu vastuullisen sijoittamisen strategioiden suunnittelu ja kehittäminen FIM Varainhoidossa ja S-Pankissa.

Magdalena Lönnroth
VARAPUHEENJOHTAJA

Magdalena Lönnroth on Kirkon eläkerahaston salkunhoitaja ja vastuullisen sijoittamisen päällikkö. Hän oli perustamassa Finsifiä vuonna 2010, ja toiminut siitä lähtien aktiivisesti Finsifin hallituksessa ja työryhmissä.

Anna Varpula
HALLITUKSEN JÄSEN

Anna Varpula on vastuullisen sijoittamisen asiantuntija Valtion Eläkerahastossa (VER). Viime vuonna hän opiskeli töiden ohessa Helsingin yliopiston taloustieteen laitoksella ja Hankenissa keskittyen vastuullisuuteen ja ympäristöön.

Jukka Vähäpesola
HALLITUKSEN JÄSEN

Jukka Vähäpesola toimii osakesijoitusjohtajana Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elossa. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus sijoittamisesta ja reilun 10 vuoden kokemus vastuullisesta sijoittamisesta. Aiemmin hän on toiminut osakesijoitusjohtajana Eläke-Fenniassa.

Lea Jääskeläinen
HALLITUKSEN JÄSEN

Lea Jääskeläinen toimii FIM Instituutiot -liiketoimintajohtajana. Lea on aiemmin toiminut instituutiomyynnin johtotehtävissä mm. Mandatum Omaisuudenhoito Oy:ssä ja viimeksi Danske Bank Asset Managementissa. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus pääomamarkkinoista. Koulutukseltaan hän on lakimies Helsingin yliopistosta.

Olli Etelälahti
HALLITUKSEN JÄSEN

Olli Etelälahti työskentelee UB Pankkiiriliikeessä vastuullisen sijoittamisen johtajana vastuualueenaan ESG prosessit ja niiden kehittäminen. Hän vastaa samalla United Bankers konsernin vastuullisen sijoittamisen strategioiden suunnittelusta ja kehittämisestä, sekä strategioiden toteuttamisesta yhdessä UB:n salkunhoitajien kanssa.

Riikka Sievänen
HALLITUKSEN JÄSEN

Riikka Sievänen on vastuullisen sijoittamisen asiantuntija KPMG Oy Ab:ssa. Työn ohella hän tekee väitöskirjan jälkeistä tutkimusta instituutiosijoittajien vastuullisesta sijoittamisesta Helsingin yliopiston Taloustieteen laitoksella. Riikka toimii myös Finsifin edustaja Sitran kansallisessa vaikuttavuusinvestoimisen ohjausryhmässä.

Jukka Honkaniemi
HALLITUKSEN JÄSEN

Jukka Honkaniemi on SEB:n Senior Banker ja toimii Large Corporate & Financial Institutions divisioonan kestävän kehityksen johtajana. Jukalla on pitkä kokemus johtotason tehtävistä ja hän on toiminut neuvonantajana yrityksien strategisissa ja taloudellisissa kysymyksissä jo 11 vuoden ajan. Jukka on tällä hetkellä Aalto Yliopiston Executive DBA-ohjelmassa ja väitöskirjansa myötä hän tutkii kestävän kehityksen vaikutusta yritysten taloudelliseen arvoon ja riskiin.