Koordinaattorin paikka auki-täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

Äitiyslomasijaiseksi etsitään vastuullisesta sijoittamisesta kiinnostunutta henkilöä. Tarjolla on mielenkiintoinen näköalapaikka sijoitusmaailmaan vastuullisuuden näkökulmasta sekä erinomaiset mahdollisuudet verkostoitua.

Sopivalla kandidaatilla on tehtävään sopiva koulutus (KTM tai vastaava) ja aihepiirin tuntemusta, kokemusta itsenäisestä työskentelystä mielellään viestinnän, tapahtumien, hallituksen ja hallinnollisten tehtävien parista. Painopiste vuonna 2018 on  tapahtumatuotannossa, yhdistyksen toiminnan koordinoinnissa ja juoksevien asioiden hoidossa. Arvostamme oma-aloitteisuutta, aiempaa kokemusta koordinointitehtävistä sekä tapahtumatuotannosta. Työt hoidetaan pääsääntöisesti itsenäisesti, joten tehokas ajanhallinta sekä kyky ottaa asioista selvää ovat edellytys työssä suoriutumiselle.

Työtehtävä on osa-aikainen, n.16 h/viikossa (64 h kuukaudessa) ja sopii erinomaisesti sovitettavaksi esimerkiksi perhevapaan tai opintojen kylkeen.

Tehtävä on noin vuoden mittainen sijaisuus alkaen 1.3.2018 tai sopimuksen mukaan. Mahdollisuus perehtyä tehtävään jo tammi-helmikuun aikana on plussaa.

Työskentely toteutetaan käytännössä etätyönä kokouksia/tapaamisia lukuun ottamatta. Tähän mennessä työ on hoidettu painoitetusti yhtenä viikottaisena työpäivänä (keskiviikko) toimistoaikaan ja muut tunnit tilanteen/mahdollisuuksien mukaan. Kokoukset järjestetäään pääsääntöisesti Helsingissä.

Sijaisen tehtävät painottuvat seuraaviin työtehtäviin:
– Tapahtumien käytännöntoteutukseen (n. 8-10 kpl) hallituksen tukemana
– Hallituksen tukityöhön (kokouksen valmistelut jne.)
– Hallinnon pyörittämiseen (jäsenlaskutus jne.)
– Verkkosivujen päivittämiseen
– Säännöllisten uutis/jäsenkirjeiden toimittamiseen
– Muihin hallituksen osoittamiin tehtäviin

Hakemuksia otetaan vastaan 30.12.17 asti. Huomaathan kuitenkin, että paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Laita hakemus tulemaan ja kirjaa mukaan myös palkkatoiveesi.

Todella kiva, mielenkiintoinen, joustava duuni ammattitaitoisen hallituksen ja jäsenten tukemana!

Lisätietoja Leila Räsänen, toiminnan koordinaattori leila.rasanen@finsif.fi, 044 5966302