Kutsu Finsifin Sääntömääräiseen kevätkokoukseen 26.5.2021

KUTSU

Sääntömääräinen kevätkokous 2021

Finsif järjestää sääntömääräisen kevätkokouksensa 26.5.2021 klo 14:00 alkaen. Kokouksen esityslista on tämän kutsun liitteenä. Virallisen kokouksen jälkeen Finsifin stipenditoimikunnan vuoden 2020 puheenjohtaja Tomas Hildebrandt kertoo Finsifin jakamista stipendeistä ja stipendiaateista. Tämän jälkeen stipendiaatit Markus Hjulgren ja Piia Vaittinen esittelevät palkitut tutkimusprojektinsa lyhyesti.

Koronavirusepidemian leviämisen torjumiseksi ja voimassa olevien rajoitusten vuoksi yhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus osallistua kokoukseen etänä yhdistyslaista ja yhdistyksen säännöistä riippumatta, yhdistyslakiin säädettyjen väliaikaisten poikkeusten nojalla.

Kevätkokous järjestetään etäkokouksena Microsoft Teamsillä. Teams-linkki kokoukseen lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Myös mahdolliset äänestykset toimitetaan etänä. Kokoukseen tulee ilmoittautua 24.5. klo 14:00 mennessä tämän linkin kautta.

Jäsenorganisaatio valtuuttaa yhden henkilön edustajakseen antamalla erillisen valtakirjan.  Valtakirja tulee toimittaa pdf- tai jpg-muodossa sähköpostitse osoitteeseen info@finsif.fi 24.5. klo 14:00 mennessä. Valtakirjapohja on ladattavissa Finsifin jäsensivuilta. Valtuutetun pitää myös ilmoittautua kokoukseen yllä olevien ohjeiden mukaisesti. Mahdolliset äänestykset kokouksessa tapahtuvat kullekin valtuutetulle toimitettavan äänestyslinkin kautta. Äänestyslinkit toimitetaan kokouspäivänä klo 12.00 mennessä.

Kokoukseen voi osallistua useampia henkilöitä samasta jäsenorganisaatiosta, mutta vain valtuutettu voi käyttää äänioikeutta. Kaikkien osallistujien tulee ilmoittautua edellä olevan linkin kautta. Kevätkokouksen materiaalit ovat ladattavissa Finsifin jäsensivuilta kohdasta Sääntömääräinen kevät- ja syyskokous viimeistään 12.5.2021. (Mikäli et ole rekisteröitynyt Finsifin sivuille, voit tehdä sen täällä.)

Hallitus toivottaa kaikki jäsenet tervetulleiksi kevätkokoukseen!

 

Lisätietoa
Päivi Riska, koordinaattori, Finsif
040 5908346, info@finsif.fi