Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

Back to basics-Vastuullisen sijoittamisen perusteet workshop 1/2

13.6.2018 @ 08:30 - 11:30

Tänä vuonna kohdennamme tilaisuuksia palvelemaan erilaisia jäsenkohderyhmiä. Tilaisuuksissa käsitellään koko jäsenistöä koskettavia teemoja vastuullisen sijoittamisen ympärillä, tarjotaan tilaisuuksia sekä asian parissa jo pidempään työtä tehneille, että vähemmän vastuullisen sijoittamisen kokemusta omaaville toimijoille.

Finsifin vastuullisen sijoittamisen  basics -workshopit antavat työkaluja sekä tarjoavat avartavia esimerkkejä harjoitustöitä unohtamatta.

Workshopit koostuvat kahdesta puolen päivän tilaisuudesta (13.6. ja 20.11.). Aikaisempaa vastuullisen sijoittamisen kokemusta ei vaadita, mutta mukaan ovat tervetulleita myös osallistujat, jotka haluavat jäsentää omaa osaamistaan. Workshopit täydentävät toisiaan, joten on suositeltavaa osallistua molempiin tilaisuuksiin.

Workshop asiantuntijoina toimivat Finsifin hallituksen jäsenenä työskentelevät Anna Varpula (jäsen), Valtion eläkerahasto, Magdalena Lönnroth, Kirkon eläkerahasto (Finsif vpj.) sekä Riikka Sievänen, KPMG (jäsen).

13.6. workshopin teemana on vastuullisen sijoittamisen strategian laatiminen ja tavoitteena on pystyä tilaisuuden jälkeen hahmottamaan pohja omalle strategialle. Käydään läpi vastuullisen sijoittamisen määritelmä ja pohditaan miksi sijoittaa vastuullisesti. Eri vastuullisen sijoittamisen lähestymistavat sekä ESG -kriteerit tulevat workshopin aikana tutuiksi. Tutustutaan myös vastuulliseen sijoittamiseen eri omaisuusluokissa sekä läpikäydään raportointi ja vastuut.

 

Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoita itsesi mukaan!
Tapahtuma on avoin Finsifin jäsenille.

ILMOITTAUTUMINEN

Ohjelma:

8:30     Aamukahvit

8:50     Tervetuloa ja johdatus päivän teemaan

     Workshop ja tehtävien purku

11:30   Tilaisuus päättyy

Tapahtumapaikka: Kirkon eläkerahasto, Eteläranta 8, Helsinki

Ilmoittaudu mukaan myös Workshopin 2. osioon (20.11. klo 8:30 – 11:30) täältä.

 

Lisätietoa:

Päivi Riska
koordinaattori, Finsif
paivi.riska@finsif.fi, 040 590 8346

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
13.6.2018
Aika:
08:30 - 11:30