Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

Cyber Security-Vuosiseminaari 2018

24.10.2018 @ 13:00 - 17:00

Ilmoittautuminen

Finsifin vuosiseminaari on taas täällä!
Tänä vuonna kuumana perunana käsitellään tietoturvan, cyber securityn linkitystä vastuulliseen sijoitustoimintaan.  Puheenvuoroissa kuullaan F-Secure Oyj:n tutkimusjohtajan Mikko Hyppösen esitys “Verkon tila”, jossa hän kertoo verkkorikollisuudesta ja siitä kuinka vallitsevaan tilanteeseen on tultu. Verkko on luonut kokonaan uuden rikollisuuden tyylin, jossa myös valtiot voivat olla osallisena. Verkkorikollisuudesta, johon perinteiset suojautumiskeinot eivät välttämättä tepsi, aiheutuu miljardiluokan kustannukset yrityksille. Lisäksi Hyppönen puhuu muun muassa kryptovaluutoista, joihin liittyy myös rikollisuutta. Rikollisten on helppo päästä kryptovaluuttoihin käsiksi, mutta rahojen alkuperän hävittäminen on kuitenkin hankalaa.

Toisena puhuja on Jarno Limnéll aiheella “Kyberturvallisuuden nykytrendit ja tulevaisuus”, joka käsittelee mm. kyberturvallisuutta luottamuksen rakentajana sekä toiminnan varmistajana. Limnéll toimii kyberturvallisuuden professorina Aalto-yliopistossa.

Tilaisuudessa puhujana on myös Annika Tanttinen KPMG:ltä. Hänen puheenvuoronsa tarkastelee esimerkkien avulla, miten cyber security vaikuttaa sijoittajaan.

Vuosiseminaarin moderaattorina toimii Piia Pasanen. Tapahtuma järjestetään Helsingin keskustassa, paikkana tapahtumaan istuva, nuorekas G Livelab, Yrjönkatu 3, 00120 Helsinki.

Viime vuonna sali oli täynnä. Tänä vuonna tilaisuudessa on entistä rajatumpi osallistujamäärä, joten varmista paikkasi ajoissa! Tilaisuus on auki kaikille vastuullisesta sijoittamisesta kiinnostuneille henkilöille.

Huomaathan, että tapahtuma on maksuton, mutta ilmoittautumalla hyväksyt peruutusehdon, jonka mukaan peruuttamattomista ilmoittautumisista sekä alle 24h peruutetuista ilmoittautumisista veloitamme 50 euron maksun rajatun osallistujamäärän vuoksi sekä ruokahävikin minimoimiseksi. Osallistumisen voi siirtää toiselle henkilölle veloituksetta ilmoittamalla henkilövaihdoksesta osoitteeseen info@finsif.fi

Alustava ohjelma

13:00 Kahvit ja ilmoittautuminen
13:30 Ohjelma alkaa
15:30 Kokoava keskustelu
16:00 Kuohuviinitarjoilu

Agenda tarkennetaan myöhemmin.

Lisätietoa:

Päivi Riska
koordinaattori, Finsif
paivi.riska@finsif.fi, 040 590 8346

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
24.10.2018
Aika:
13:00 - 17:00