Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Cyber Security-Vuosiseminaari 2018

24.10.2018 @ 13:00 - 17:00Ilmoittautuminen

Finsifin vuosiseminaari on taas täällä!
Tänä vuonna kuumana perunana käsitellään cyber securityn linkitystä vastuulliseen sijoitustoimintaan.  Puheenvuoroissa kuullaan F-Secure Oyj:n tutkimusjohtajan Mikko Hyppösen esitys “Verkon tila”, jossa hän kertoo verkkorikollisuudesta ja siitä kuinka vallitsevaan tilanteeseen on tultu. Verkko on luonut kokonaan uuden rikollisuuden tyylin, jossa myös valtiot voivat olla osallisena. Verkkorikollisuudesta, johon perinteiset suojautumiskeinot eivät välttämättä tepsi, aiheutuu miljardiluokan kustannukset yrityksille. Lisäksi Hyppönen puhuu muun muassa kryptovaluutoista, joihin liittyy myös rikollisuutta. Rikollisten on helppo päästä kryptovaluuttoihin käsiksi, mutta rahojen alkuperän hävittäminen on kuitenkin hankalaa.

Jarno Limnéll puhuu aiheesta “Kyberturvallisuuden nykytrendit ja tulevaisuus”, joka käsittelee mm. kyberturvallisuutta luottamuksen rakentajana sekä toiminnan varmistajana. Limnéll toimii kyberturvallisuuden professorina Aalto-yliopistossa.

Tilaisuudessa puhujana on myös Annika Tanttinen, joka vastaa tietohallinnon ja digitaalisen transformaation neuvontapalveluista KPMG:llä. Annika on tehnyt kansainvälisen uransa teknologiayrityksissä. Hän puhuu tietoturvan vaikutuksesta yrityksen innovaatiotoimintaan, riskeihin ja arvostukseen investointikohteena. 

Vuosiseminaarin moderaattorina toimii Piia Pasanen. Tapahtuma järjestetään Helsingin keskustassa, G Livelab, Yrjönkatu 3, 00120 Helsinki.

Viime vuonna sali oli täynnä. Tänä vuonna tilaisuudessa on entistä rajatumpi osallistujamäärä, joten varmista paikkasi ajoissa! Tilaisuus on auki kaikille vastuullisesta sijoittamisesta kiinnostuneille henkilöille.

Huomaathan, että tapahtuma on maksuton, mutta ilmoittautumalla hyväksyt peruutusehdon, jonka mukaan peruuttamattomista ilmoittautumisista sekä alle 24h peruutetuista ilmoittautumisista veloitamme 50 euron maksun rajatun osallistujamäärän vuoksi sekä ruokahävikin minimoimiseksi. Osallistumisen voi siirtää toiselle henkilölle veloituksetta ilmoittamalla henkilövaihdoksesta osoitteeseen info@finsif.fi

Ohjelma

13:00 Kahvit ja ilmoittautuminen

13:30 Tervetuloa, Mika Leskinen, puheenjohtaja Finsif

13:45 Kyberturvallisuuden nykytrendit ja tulevaisuus, Jarno Limnéll, Aalto yliopisto

14:15 Kyberturvallisuuden vaikutus sijoittajaan, Annika Tanttinen, KPMG

14:45 Verkon tila, Mikko Hyppönen, F-Secure

15:30 Paneelikeskustelu Jarno Limnéll, Annika Tanttinen, Mikko Hyppönen ja Hanna Hiidenpalo

16:00 Kuohuviinitarjoilu ja verkostoitumista

 

Lisätietoa:

Päivi Riska
koordinaattori, Finsif
paivi.riska@finsif.fi, 040 590 8346

Tiedot

Päivämäärä:
24.10.2018
Aika:
13:00 - 17:00